Friday, 6 May 2011

Bisnes Cupcakes Kawan Saya :)

Salam.




Hi. :)





Entri ni entri promosi. A girlfriend just started a small online biz, selling cupcakes. :D Jadi, I am here to help her promoting those cute lil cuppies. Siapa-siapa nak beli bolehlah visit blog dia. You can check all the details--on prices, flavours, payment methods etc--there.






Mother's Day is this coming Ahad, Father's Day will be in June. So, siapa-siapa yang berminat nak order tu boleh drop your order or enquiry at the comment box. :)




Selain Mother's Day, Father's Day, birthdays, anniversaries dan lain-lain, korang juga boleh buat order untuk hantaran masa bertunang ke, hantaran kahwin ke kan. Cuma rasanya kena buat tempahan 3 days before collection date. :)






Kat bawah ni contoh gambar cupcakes dalam box dia. Ringan-ringankanlah tangan untuk klik kat link berwarna pink bawah gambar tu untuk terus melawat blog cupcakesbydoll





Thank you. Terima kasih. Gracias.






www.cupcakesbydoll.blogspot.com









No comments:

Post a Comment