Friday, 14 May 2010

Bukan Marah, Ini Nasihat.

Saya ada sorang kawan ni. Tapi sejak dia dah ada boifren baru, dia asyik reject je kalau saya ajak jumpa-jumpa. Tak lah all the time. Cuma, ya, most of the time je. And, and! Those least times we have/had pun kejap je. Kalau keluar dengan saya, ada aje alasan dia. Kena balik cepat dia kata. Curfew, kata orang putih. Pelik jugak saya, kalau dengan boifren baru dia yang dia selalu stresskan yang dia dah lama kenal/kawan dengan boifren dia tu, boleh pulak dia balik lambat. Kalau dengan saya je, dia cakap mak dia marah. Wtf. Saya bukan apa, saya tau la saya ni tak laku, (eh jap, bukan tak laku, I chose to be single, aite!), tapi, hubungan dengan kawan-kawan kena lah jaga. Karang, kalau kau ada masalah dengan boifren kau tu, barulah kau terhegeh-hegeh kat kawan-kawan loser kau ni. Hidup ni mesti beringat. Itu saja.

2 comments:

  1. yela...saya tau awak rujuk kat saya hal ni...

    ReplyDelete